Всички около Бойко Борисов му палят свещ, за да е жив и

...
Всички около Бойко Борисов му палят свещ, за да е жив и
Коментари Харесай

Илхан Андай анализира посланието на Ахмед Доган

Всички около Бойко Борисов му палят свещ, с цел да е жив и здрав, а ГЕРБ и държавното управление да съществува. На Ахмед Доган също, с цел да го има ДПС. Куриозно звучи, само че имплозията е вътре в дребния съдружен сътрудник на ГЕРБ, и това може да бутне държавното управление. С обръщението си Доган даде да се разбере, че се крепи формулата от предходната година. Има дребна разлика във връзка с геополитиката, само че нищо повече. Това сподели журналистът от „ Родопи 24 ” Илхан Андай в ефира на БТВ .



„ Обществото се е затворило и не се интересува дали ще има избори. Ахмед Доган говори за улицата, която може да маргинализира елита. Но улицата в България е доста слаба, не както във Франция или Хърватия. Хората са обезверени и напущат страната “, означи той, представен от вести.бг.

„ В България новата формула на ръководство - програмен кабинет, е оцапана. Ако се стигне до нея, това ще значи, че стартира постепенно краят на ГЕРБ. В обществото ще се стартира тезата, че Бойко Борисов слуша Доган и Движение за права и свободи въздейства на ръководството. Трябва да се направи по-сериозен прочит на отчета и изявлението на Доган “, посъветва журналистът.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи съобщи, че страната не се нуждае от предварителни избори.

Илхан Андай разяснява и думите на   президента Румен Радев, който предизвести, че в България има външнорелигиозно въздействие от чужбина. Журналистът удостовери тази информация. „ Той въпреки всичко има информация от службите. Хората с въздействие и доста пари желаят да държат в ръцете си Балканите. Вероятно той засяга явяването на ДОСТ на изборите. Хората в България са друго уязвими от сходно въздействие. В Родопите е допустимо, само че в Кърджали - не. Хората, които не са съумели да се осъществят в чужбина, може да се маргинализират. Такива хора могат елементарно да бъдат обработени и връщайки се тук да са рискови. Новата радиакализация ще пристигна от нашите хора, които са обезверени в Западна Европа и те би трябвало да се наблюдават “, предизвести той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР